Evenemangskategorier: Spelår 24/25

 • Passionerat Piano

  23mar2025Tid: 18.00Plats: Equmeniakyrkan Linköpings Symfoniorkester kommer att gästas av en pianosolist och förutom en pianokonsert även spela annan symfonisk musik. Dirigent: Joachim Gustafsson. Konserten ges med stöd av Linköpings kultur- och fritidsnämnd och KUR.

 • Vivaldis Årstider

  9feb2025Tid: 16.00Plats: Equmeniakyrkan LiSOs stråkar spelar Vivaldis Årstiderna under ledning av Maria Itkonen. Detta är en lite kortare konsert, ca 45 min, som passar för alla åldrar. Konserten ges med stöd av Linköpings kultur- och fritidsnämnd och KUR.

 • Nyårskonsert 25 år

  31dec2024Tid: 15.00Plats: Crusellhallen Linköpings Symfoniorkesters Nyårskonsert jubilerar i år och firar 25 år! Vi välkomnar Joachim Gustafsson tillbaka som dirigent för ett traditionellt nyårsprogram. För att kunna erbjuda ännu mer av operarepertoaren kommer vi i år att ha tre solister; sopran, tenor och baryton. Vi är glada över att åter gästas av sopranen Ann-Christine Larsson, samt…

 • Familjekonsert Arabiska Sagor

  23nov2024Tid: 16.00Plats: Cupolen Vi får här uppleva en fusion med Linköpings Symfoniorkester och solister på arabiska instrument. Musiken som spelas är bland annat Rimskij-Korsakovs Scheherazade, som här presenteras i en specialversion där den klassiska västerländska musiken möter arabiska toner. Dirigent: Mohammed Sharara. Konserten ges med stöd av Linköpings kultur- och fritidsnämnd och KUR.

 • Jubileumskonsert LiSO 90 år

  19okt2024Tid: 16.00Plats: Crusellhallen Vi firar att det var 90 år sedan Linköpings Symfoniorkester bildades. Vi kommer att bjuda på delar av Kristina från Duvemåla, med sångare från Lunnevads folkhögskola och Chorus Lin. Ulf Wallin spelar Bruch fiolkonsert i g-moll. Utöver detta blir det mera festlig musik, t.ex. musik som spelades vid första konserten för 90…